Technisch Auteur Terberg Kinglifter


Als Technisch Auteur ben je verantwoordelijk voor het schrijven en onderhouden van product manuals voor de Kinglifters. Naast deze gebruikers manuals behoren ook allerhande instructies die in de gehele keten van fabricage, montage, service en after-sales nodig kunnen zijn. Jij bent in staat de vertaalslag van specialistische, technische kennis te maken naar bruikbare documentaties en illustraties. Het goed kunnen verplaatsen in de denkwereld van de gebruiker en het omzetten van complexe informatie naar een helder en overzichtelijk verhaal is hierbij belangrijk.

Bijkomende taak is het up-to-date houden van het ERP-systeem op basis van productaanpassingen.

Deze werkzaamheden vinden plaats in onze engineersafdeling in IJsselstein.


Jouw profiel

 • Je hebt relevante werkervaring en goede kennis van verschillende DTP applicaties
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig
 • Ervaring met ERP-systemen is een pré

Daarnaast ben je nieuwsgierig en creatief. Je weet de juiste vragen te stellen om zoveel mogelijk kennis over het product te vergaren en bent in staat ideeën te visualiseren. Je kunt zelfstandig goed aan de slag, maar je haalt ook energie uit het werken aan bedrijfsbrede projecten in teamverband.


Wat bieden wij jou?

Een hele leuke en uitdagende functie bij een gerenommeerd Koninklijk Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar bestaat. Behalve uitdagend werk en enthousiaste collega’s, bieden wij je ook:

 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een 38-urige werkweek (iedere vrijdag vrij vanaf 12.45 uur)
 • 25 vakantiedagen
 • Een goede pensioenregeling
 • Mogelijkheid tot interne doorgroei
 • Diverse collectiviteitsregelingen
 • Actieve personeelsvereniging


Wie zijn wij?

Terberg Kinglifter is een onderdeel van de Terberg Group en richt zich specifiek op het ontwikkelen, bouwen en leveren van hoge kwaliteit meeneemheftrucks met uitstekende prestaties. Wij streven ernaar onze missie te vervullen door voortdurend te investeren in engineering, onze bedrijfsprocessen te verfijnen en ons distributienet te optimaliseren. Daarbij staat dienstbaarheid hoog in het vaandel, het luisteren naar de klant is prioriteit nummer één, nuchter adviseren is ons devies, te allen tijde beschikbaar zijn en resultaatgericht werken ons streven. Onze producten worden wereldwijd ingezet door onze klanten. Voor onze vestiging in IJsselstein zijn wij op zoek naar een Technisch Auteur.


Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV per e-mail naar de HR afdeling via hr@terbergkinglifter.eu

Voor meer informatie kun je ook eerst telefonisch contact opnemen met Haye Osinga, Manager Engineering, via telefoonnummer 06 - 51 84 67 33.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

YOUR KINGLIFTER PERFECTLY TAILORED TO YOUR APPLICATION